Rani interioare

Vine o vreme cand inveti sa traiesti cu depresia de parca ar fi lipita de tine ca umbra ta. Vine o vreme cand trecutul, prezentul si viitorul sunt una si aceeasi treaba, fiindca toate fantomele din tine se intalnesc in acelasi punct si realizezi ca nimic nu s-a schimbat. Si totusi m-am intrebat mereu de ce in viata, oamenii la care tinem, dispar asa subit ca si cum nimic nu s-ar fi intalnit. Fie ca e karma, fie ca spiritualitatea si ale sale puncte moarte iti vor spune ca trebuie sa iti inveti lectiile cu oamenii care vin si pleaca, la urma urmei ramane golul ala din tine pe care nici toate tigarile de pe lume sau tot alcoolul nu l-ar putea ascunde… pentru ca oamenii care vin si pleaca lasa in urma lor rani adanci, si din cand in cand mai umbli la acele rani, zgandari bine si te doare iar.

Unii ar zice ca daca chimia putrezeste brusc, relatiile dintre oameni se cam duc pe apa sambetei, altii ca daca trece timpul, automat se cam stinge si flacara aia a marii iubiri. Prostii as zice eu. Ajungi sa cunosti un om nici dupa zeci de ani de relatie, si la final ramai cu haul ala negru din tine care te patrunde in toti porii si te sufoca cu “dragoste”, si ajung sa traga in directia ta toti prostii asa cum trag paduchii la copiii cand se asteapta mai putin…mare dragoste aha.

Acum vorbind serios, viata m-a invatat ca atunci cand simti ca ceva nu mai merge ca inainte, sa te retragi frumos in propria carapace si sa mergi pe drumul tau. Asa cum timpul vindeca orice rana, si zambetul va aparea la ceva timp. Sunt de parere ca nu are rost sa pui punct fericirii din viata ta, daca o relatie ajunge la final. Iesi afara, alearga, fii nebun si bucura-te de viata. Nu vei mai avea niciodata varsta pe care o ai, nu vei mai simti niciodata aceeasi fiori ai libertatii {fiindca se schimba de la o relatie la alta}, si hai sa fim realisti, libertatea si singuratatea te ajuta mereu sa fii mai sigur pe tine… dulcea libertate te purifica asemenea unui dus rece intr-o vara plina de arsita.

Fiecare om care iti va calca pragul sufletului te va invata si de bine, dar si de rau. Acum tine de tine daca vrei sa inveti ceva sau daca vrei sa te prostesti in depresie pentru ceva platonic.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s