Ipocrizie

Azi nu, maine nu… intotdeauna nu…Pana cand o sa mai spunem “nu” lucrurilor frumoase care ne inconjoara? Pana cand o sa ne mai ascundem in carapacea noastra, si o sa acceptam sa facem altceva decat ne-am dori?
Nu suntem perfecti desi pretindem ca am fi. Oricum nimeni nu e perfect in lumea asta ciudata, deci de ce sa ne ascundem dupa deget.Traim intr-o lume in care oamenii se tem ca dracu de pierderea unui telefon mai rau decat pierderea virginitatii. Da, curve de oameni ce isi joaca rolul fals intr-o sceneta creata de umanitate, o sceneta plina de cacat, despre cacat, cu oameni de cacat.
Mai aprind o tigara, ma uit pe geam la linistea care s-a lasat. Undeva afara un caine latra pana se plictiseste si tace. Mai trag un fum, ma pierd in tacere, mai vine un gand, mai trag o tigara… biletul meu dus spre Iad. Well fucking Hell, here I come! Pierduta in ganduri realizez ca m-am schimbat fara sa realizez, nu pentru ca am vrut, ci din cauze majore, dar cui ii pasa atata timp cat nu exista regrete din partea ce. Nu ma mai recunosc uneori, dar inca sper ca in viitorul apropiat totul va fi ok. Sunt prea plina de ura, ura, ura, si iar ura ca sa ma mai pot retrage din jocul asta. Distrug totul in calea mea fara sa realizez, totul dispare ca cenusa printre degete. Degeaba incerc sa repar ceva daca nu se mai poate. Nu exista “Picatura” pentru asa ceva, nu mai poti lipi ceva imposibil nici daca iti doresti si nici daca incerci. Nu am starea necesara sa fac asta, poate m-am sufocat singura sa readuc totul pe drumul cel bun, singura scapare fiind viciile mele care m-au distrus dar m-au facut sa vad lumea cu alti ochi. M-am imbolnavit psihic si am obosit de la atatea incercari… nu mai pot!!!

Si totusi vad raza aia de lumina buna, vad o dorinta de schimbare in bine si simt ca schimbarea asta e ceea ce mi-am dorit de un an incoace. Ma reintorc in trecut si ma uit la vechea “eu”, si mi-as dori din suflet sa redevin ce am fost…copilul acela sensibil, cu inima mare si cu zambetul vesnic pe buze…

Speranta moare ultima!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s